Har du fullt upp med verksamheten och känner att du inte riktigt har tid att jobba på kontor med att sätta verifikat i datumordning? Behöver du hjälp med löpande bokföring, moms, skatter och rådgivning runt företagsekonomiska frågor? Då har du kommit rätt! Helt beroende på vad du vill ha hjälp med så skräddarsyr vi våra tjänster för just dina behov! Vi arbetar med allt från den mindre skogsgården till enskilda företag och AB.

Vi på Krkredovisning har mångårig vana av att hjälpa företag som ditt.

Vi tar hand om företagets alla ekonomifunktioner:

– löpande bokföring

-bokslut, inkomstdeklarationer

-årsredovisning

-skatter

-moms

-löner

-kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor

Möjligheten att skicka införetagets kvitton och fakturor till oss via Visma Scanner och få därefter en enkel och lättförståelig rapport med information om hur det gått för ditt företag, inklusive hur mycket skatt skall betalas för den gångna perioden. Ni skickar in kvitton och fakturor och vi gör jobbet.

Så går det till:

Fotografera kvitton och leverantörsfakturor med mobilen.

Bilderna förs direkt in i Visma eEkonomi, vilket gör det enkelt att lägga in dem som digitala kopior av bokföringsunderlagen.

Appen låter dig även mejla dokument till ditt ekonomisystem. Kombinationen Visma eEkonomi och Visma Scanner kommer att förenkla din bokföring.

  • Fota/scanna kvitton och leverantörsfakturor i mobilen
  • Skicka foton som bokföringsunderlag till ekonomiprogrammet
  • Hantera QR-koder
  • Smart samarbete med din redovisningsbyrå

Vi finns i Nässjö

Lär om nyheter här!!